Η Σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. στεγάζεται από την ίδρυσή της στο Κτίριο Λαμπαδαρείου, στο συγκρότημα της Πολυτεχνειούπολης, περιοχή Ζωγράφου, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 9, ενώ από το 2001 λειτουργούν και τα δύο νέα κτίρια Α και Β (Κτίριο Βέη). Πρόσβαση σε αυτά υπάρχει μέσω αστικής συγκοινωνίας, και συγκεκριμένα:

- Με τη γραμμή 222 Αθήνα-Ζωγράφου,  με αφετηρία στην οδό Ακαδημίας. Η 8η Στάση Ζωγράφου της γραμμής είναι πολύ κοντά στην Είσοδο Ζωγράφου του συγκροτήματος, δίπλα στην οποία βρίσκεται το κτιριακό συγκρότημα της Σχολής.
-
Με τη κυκλική γραμμή 242, που συνδέει την στάση Κατεχάκη του Αττικού Μετρό με την Πολυτεχνειούπολη.
-
Με τη γραμμή 140 Πολύγωνο-Γλυφάδα, η οποία έχει αφετηρία στη Σχολή Ευελπίδων και περνά από τη διασταύρωση των λεωφόρων Μεσογείων και Κατεχάκη. Γίνεται στάση στη διασταύρωση των οδών Κοκκινοπούλου και λεωφόρου Κατεχάκη, δίπλα στην Είσοδο Κατεχάκη της Πολυτεχνειούπολης (απόσταση 15').

Tα δρομολόγια των λεωφορείων δεν εξαρτώνται από το E.M.Π. αλλά από τον OAΣA (Oργανισμός Aστικών Συγκοινωνιών Aθηνών, πληροφορίες στο τηλέφωνο 185).

Ακόμη υπάρχει η γραμμή πούλμαν του ΕΜΠ που συνδέει τα δύο συγκροτήματα Πατησίων και Ζωγράφου. Οι ώρες αναχώρησης είναι 7:15, 9:15, 11:15 από την οδό Στουρνάρη και 8:05, 10:15, 14:30 από την Πολυτεχνειούπολη.

Tα αυτοκίνητα (I.X. ή ταξί) μπορούν να μπουν από την πύλη που βρίσκεται στην οδό Kοκκινοπούλου και τη νέα πύλη στη λεωφόρο Kατεχάκη. Aπό την πύλη που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9 επιτρέπεται η είσοδος των αυτοκινήτων τις πρωινές ώρες από 07:00 έως και 09:00 και η έξοδος από 14:00 έως και 16:00.